Press "Enter" to skip to content

STARIJA ŽENA (65) IZ TURSKE IZGUBILA ŽIVOT ZBOG PADA SA KUĆE DOK JE PRIPREMALA TARHANU

Slučaj se desio u Turskoj

Gospođa Ayşe Sönmez (62), je izgubila ravnotežu i pala sa visine od 6 metara, izgubila je ravnotežu dok je otvarala plahtu za širenje tarhane na podu terase besihane u četvrti Kula u MANİSI, i preminula je u bolnici u koju je odvezena. Trenutak nesretne nesreće zabilježila je sigurnosna kamera piše IHA.

U incidentu koji se dogodio u okrugu Körez u okrugu Kula u MANİSI; Gospođa Ayşe Sönmez (62) i njezina sestra Kadriye Ç. su otvarale plahtu za polaganje tarhane, ona je izgubila ravnotežu hodajući unatrag i pala je s visine od 6 metara na betonski pod. Teško ozlijeđenu Sönmez zdravstveni tim odveo je u državnu bolnicu Kula koji je došao u regiju na obavijest ljudi. Unatoč ovdje učinjenim intervencijama, gospođa Ayşe Sönmez izgubila je život.

Ayşe Sönmez

Trenutak nesreće, u kojoj je gospođa Ayşe Sönmez izgubila život, vidio se na sigurnosnoj kameri iz sekunde u sekundu. Na slikama se vidi da je Sönmez hodala unatrag s plahtom koju je otvorila kako bi raširila tarhanu i iznenada je izgubila ravnotežu te pala sa visine od 6 metara na betonski pod.

Frontalni portal

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *